Δημήτρης Περλεπός

Δημήτρης Περλεπός

Δημήτρης Περλεπός


Είμαι ο Δημήτρης και εργάζομαι στο κατάστημα από το 1997, δεύτερης γενιάς κουρέας καθώς το κατάστημα βρίσκεται στον ίδιο χώρο από το 1981 και ανήκε στην μητέρα μου Σοφία. Έχω αποφοιτήσει από το 2ετες τμήμα της σχολή κομμωτικής “Αμάραντος” και έχω συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια στο ανδρικό κούρεμα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Μεγάλωσα μέσα στο κουρείο της Ελευθερίου Βενιζέλου 123 και είδα όλα αυτά τα χρόνια το ανδρικό κούρεμα να εξελίσσεται διαρκώς σε πιο περίτεχνο και ενδιαφέρων. Οι καινούργιες τεχνικές , εργαλεία και μόδες που προστίθονταν με έκαναν να μην χάσω ποτέ το πάθος για την δουλειά μου και να προσπαθώ ασταμάτητα να κάνω την τέχνη στα χέρια μου δεξιοτεχνία.

νασος

Νάσος Ρόϊμπας


Είμαι ο Νάσος είμαι 21 ετών και ασχολούμαι με την κομμωτική τα τελευταία 5 χρόνια. Από νωρίς αποφάσισα ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσω και έτσι επέλεξα το τεχνικό λύκειο με την ειδικότητα της κομμωτικής. Όπως αποδεικνύεται από τα ευχαριστημένα πρόσωπα όσων κουρεύω έπραξα σωστά. Τα προηγούμενα χρόνια είχα εργαστεί σε κομμωτήρια (γυναικείο και αντρικό κούρεμα) Στο στο Κουρείον 123 είμαι από το 2019. Είμαι της γνώμης πως η δια βίου εκπαίδευση είναι απαραίτητη στο  κλάδο μας γιαυτο  παρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο και έχω συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια κομμωτικής. Θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω στο Κουρείον 123 και να σας χαρίσω το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

JOIN OUR TEAM

Η ομάδα του Κουρείου 123 μεγαλώνει!! Θέλετε ενσωματωθείτε στην ομάδα μας; Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε συνέντευξη. Ευχαριστούμε πολύ!